Suzuki Swift

Suzuki Swift

Ben je jong, dynamisch en zelfverzekerd? ZipnslnIosK.jpeg

Laat je verleiden door de Swift, de ideale combinatie van comfort en rijplezier met een sportieve touch. Trendy, jong en superveilig mét respect voor het milieu.

 

Met een geoptimaliseerd ontwerp, nog betere rijeigenschappen, een superzuinige motor en prestaties die zowel het milieu als de sportieve rijder meer dan tevreden stellen. Wanna play the next level? Dat kan vanaf nu ook met de sportiefste Swift ooit: de nieuwe Swift Sport.

Suzuki_Swift_037.jpgGroene labels en stop-startsysteem

Alle uitvoeringen van de Suzuki Swift voldoen aan de strenge Euro5-emissienorm. De Base-, Comfort- en Exclusive-uitvoering hebben een groen energielabel (B of C). In combinatie met het Comfort- en Exclusive-uitrustingsniveau zijn de handgeschakelde uitvoeringen van de Swift leverbaar met het geavanceerde Engine Auto Stop Start System. Met deze milieuvriendelijke voorziening stoten deze uitvoeringen minder CO2 per kilometer uit en besparen zij brandstof.

Vier uitvoeringen; ook met automaat

De Suzuki Swift wordt aangedreven door een 1.2-liter-benzinemotor met duovariabele kleptiming (VVT)*. Deze krachtbron combineert sportieve prestaties met een laag brandstofverbruik (gemiddeld 5,0 l/100 km**) en een geringe CO2-uitstoot (116 g/km**). Het maximumvermogen van de 1.2-liter-benzinemotor is 69 kW (94 pk) bij 6.000 toeren per minuut. De Swift 3-deurs is gekoppeld aan een soepele handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen. Bij de Swift 5-deurs kan ook gekozen worden voor een efficiënte viertrapsautomaat. De Suzuki Swift is leverbaar in vier uitvoeringen: Base, Comfort, Exclusive en Sport.

Voor meer gedailleerde informatie kunt terecht op de Suzuki Site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *