Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

SX4.pngJouw ideale familiewagen, allesomvattend!

Beter in verbruik, gebruik en design! De beste keuze voor gezinnen, zowel voor een uitstap naar de stad als voor een trip naar de bergen.

 

Dynamisch design

Een gestroomlijnd design met krachtige lijnen die zich aftekenen in een sportieve cross-over look. Karakter met klasse. De S-Cross ligt volledig in de – aerodynamische – lijn van jouw verwachtingen!

Ruime familiewagen

De S-Cross voelt zich thuis in elk gezin. Aangenaam rijden voor de chauffeur én comfortabel meerijden voor de passagiers. Hij biedt een zee van ruimte voor inzittenden en bagage! De S-Cross beschikt over een ruime handige koffer, zonder aan passagiersruimte in te boeten.

Topcomfort

De S-Cross is 100% afgestemd op jouw gemak en comfort. Hij heeft alles om elk lid van het gezin een ontspannend ritje te bezorgen. De S-Cross biedt zo’n hoog niveau van uitrusting dat zelfs lange trips hemels verlopen. Dankzij het grote panoramische dak geniet je van meer zicht, licht en lucht!

Stadswagen én 4×4 in één

4×2 of 4×4? De S-Cross combineert het beste van twee werelden. Switch in een handomdraai van de voordelen van een stoere stadswagen (4×2, makkelijk te manoeuvreren, zuiniger) naar die van een frisse SUV (4×4, baas over elke situatie, sportiever).

Krachtige, zuinige motor

De S-Cross beantwoordt aan jouw wensen: een krachtige motor die weinig verbruikt. Daarnaast denkt hij aan het milieu, met een van de laagste CO²-cijfers in zijn klasse: 114-135 g/km. Kies voor benzine of diesel.

Veiligheid voorop

Suzuki draagt veiligheid hoog in het vaandel. De S-Cross haalde 5 sterren in de Euro NCAP Safety veiligheidstest. Naast de veiligheid van bestuurder en passagiers, wordt ook gedacht aan die van voetgangers dankzijn de impactabsorberende carrosserie. Ook de betrouwbaarheid van de wagen is gegarandeerd mt zijn 5 jaar garantie en assistance.

Voor meer gedailleerde informatie kunt terecht op de Suzuki Site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *