Suzuki Celerio

Suzuki Celerio

Compacte wagen, grootse plannenZipnslnImoB.jpeg

De Celerio is compacter en tegelijk grootser dan je zou durven dromen. Zijn strenge standaarden kreeg hij mee van Suzuki. Zijn favoriete speelterrein is de stad.

 

Zit- en ademruimte voor vijf!

Wat binnenruimte en comfort betreft, steekt de Celerio er met kop en schouders bovenuit. Ook letterlijk: je hebt veel plaats voor je hoofd, schouders en benen. Geen zorgen, er is genoeg ruimte over voor ergonomisch design zodat je in alle stijl en veiligheid kan rond cruisen.

Jouw achterpoort naar de wereld

Met zo’n bagegeruimte hoef je niet te kiezen wat je meeneemt. De koffer ligt redelijk laag bij de grond en gaat heel wijd open, wat handig en makkelijk is om alles in en uit te laden. Onze boodschap: laad snel je koffer vol en trek erop uit!

Schakel een versnelling hoger

Met de Celerio schakel je je leven vlotjes een versnelling hoger, zonder dat je portefeuille volgt. Of je nu kiest voor een manuele of automatische versnellingsbak, beide opties garanderen maximaal rijplezier en minimaal verbruik.

Eco? Logisch!

Wie eco kiest, kiest Celerio. Logisch! Naast krachtig, presteert de efficiënte motor heel zuinig. Het aerodynamisch design en de bewuste keuze voor licht maar sterk materiaal, zorgen voor een extreem lage CO²-uitstoot en een laag verbruik. Goed voor het milieu.

Rij gerust, wees gerust

Met de Celerio ben je in goede handen. Of je nu op de bestuurders- of passagiersstoel zit, je vrijheid en veiligheid worden nooit aan banden gelegd. Jij zit aan het stuur, de Celerio stuurt bij waar nodig dankzij alle intelligente technologie aan boord.

De accessoires maken de wagen

Een extra touch en eigen identiteit? Kies een aantal unieke accessoires die het karakter van je wagen in de verf zetten. Smaakt het naar meer? Kom langs bij Suzuki-verdeler Ludo Van De Peer voor meer keuze en persoonlijke uitleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *