Suzuki

SUZUKI

Na tien jaar ervaring met het verdelen van het merk Volvo besloot garage Van De Peer in zee te gaan met Suzuki, een jong en dynamisch merk met een groot potentieel!

Zeker voor milieubewuste klanten heeft Suzuki voor de toekomst nog heel wat in petto. Momenteel is er een groot en stabiel aanbod van Suzuki voertuigen van kleine stadsautootjes tot 4×4’s.  Suzuki is een merk met een sterke technische bijstand, hoge kwaliteitsnormen en vijf jaar garantie op personenwagens.

Op alle wagens is 5 jaar Garantie en Assistance voorzien.

Voor meer gedailleerde informatie kunt terecht op de Suzuki Site

Compacte wagen, grootse plannenZipnslnImoB.jpeg

De Celerio is compacter en tegelijk grootser dan je zou durven dromen. Zijn strenge standaarden kreeg hij mee van Suzuki. Zijn favoriete speelterrein is de stad.

Lees meer over de Suzuki Celerio


Ben je jong, dynamisch en zelfverzekerd?ZipnslnIosK.jpeg

Laat je verleiden door de Swift, de ideale combinatie van comfort en rijplezier met een sportieve touch. Trendy, jong en superveilig mét respect voor het milieu.

Lees meer over de Suzuki Swift


Jimmy.pngEigenwijze terreinauto

De Suzuki Jimny staat garant voor eindeloos rijplezier. Ruig terreinwerk, reizen en uitstapjes, hels stadsverkeer… hij neemt elke uitdaging aan. Een winnaar op alle terreinen.

Lees meer over de Suzuki Jimny


SX4.pngJouw ideale familiewagen, allesomvattend!

Beter in verbruik, gebruik en design! De beste keuze voor gezinnen, zowel voor een uitstap naar de stad als voor een trip naar de bergen.

Lees meer over de Suzuki S-Cross


Vitara.pngVolledig nieuwe en sterk geëvolueerde SUV

De nieuwe Vitara biedt heel wat waar andere SUV’s nauwelijks aan kunnen tippen, via de integratie van een nieuw concept, geavanceerde technologie en de geloofwaardigheid van Suzuki’s SUV-erfgoed.

Lees meer over de Suzuki Vitara


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *